Valitut kohtalot

Ficcisarja, joka sijoittuu pääasiassa Final Fantasy VII -kokonaisuuden jälkeiseen aikaan. Lainaa hieman remakesta mutta ottaa asioita huomioon myös alkuperäisestä pelistä. Sisältää useita parituksia. Tarinat ovat toisilleen rinnakkaisia ja kulkevat limittäin ja lomittain yhteistä matkaa.
 
Otsikoita klikkaamalla pääset käsiksi ficceihin.
 
 


  

 Kuvat on tehnyt minulle tilaustyönä Andromeda (@lockhartstrum) Twitteristä.
 
Ikäraja: K-18
Kuvaus: Vincent Valentine on vihdoin valmis päästämään irti menneisyydestä ja suuntaamaan katseensa kohti tulevaa. Silti hän suostuu auttamaan Reeve Tuestin johtamaan WRO:ta, kun tiedusteluosastolla on henkilöstövajausta. Päätös nykäisee hänet takaisin Deepground-tapauksen selvittelyyn mutta tuo hänen elämäänsä myös jotain, mitä hän ei osannut odottaa: uudenlaisen suhteen Yuffie Kisaragiin.
 
 

 
Ikäraja: K-18
Varoitukset: Hankalia ihmissuhteita, kiusallisia tilanteita, hävytöntä fanipalvelua, seksiä...
Kuvaus: Tifa ja Cloud elävät arkea Edgessä, joka vaikuttaa vihdoin olevan turvassa nyt, kun Vincent on voittanut Omegan ja Deedgroundin. Pariskunnan elämä ei kuitenkaan ole aivan sitä, mitä Tifa on toivonut. Kun onnea ei saa yhdestä suunnasta, voi tarjous tulla yllättäen muualta.
 
 
 

 
Ikäraja: K-15
Kuvaus: Rude on tarkkailemassa Aerithia Midgarin slummien Vitossektorilla, kun saa uuden tehtävän Seiskasektorilla. Hän siirtyy seuraamaan Avalanchen liikehdintää 7th Heaven -baarin edustalla, ja kohtaa lopulta näyn, joka ei jätä häntä rauhaan.

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!