Lisää materiaalia pöytälaatikon pohjalta

Kävin torstai-illan kunniaksi lukuisat fikkikansioni läpi. Päätin tehdä vielä joistain tarinoista .pdf-tiedostoja, mutta jotkut saivat jäädä edelleen pölyttämään pöytälaatikoita. Ihan kaikkea ei ole järkeä julkaista.

Joukossa on nyt vanhempaakin materiaalia eikä kaikki ole välttämättä sitä tasokkainta tekstiä. Halusin kuitenkin tuoda näkyville vähän varhaisempiakin kirjoitelmia. Lisäksi keräsin rohkeuteni ja laajensin tarjolla olevaa Harry Potter -fikkivalikoimaa muutamalla lisätarinalla. Ne on kaikki aiemminkin julkaistu netissä (FinFanFunissa), mutta muutama vuosi sitten päädyin ne poistamaan julkisesta levityksestä.

En ole täysin sinut Potter-tarinoiden suhteen, mutta toipuminen erinäisistä traumoista voi kenties alkaa vasta sitten, kun uskaltaa taas asettaa itsensä alttiiksi. Ehkä myös nykyisin kestän paremmin murskakritiikinkin kyseisistä tuotoksista, koska niiden kirjoittamisesta on aikaa ja koen kehittyneeni kirjoittajana noista ajoista.

Seuraavaksi alankin sitten julkaista täällä työn alla olevia fikkejä sekä muita uudempia tuotoksiani. Pitkät jutut julkaisen luonnollisesti luku kerrallaan. Kokonaisista/valmiista tarinoita teen .pdf-tiedoston, jonka jokainen halukas voi sitten esim. ladata omalle koneelleen.

Lukunautintoja kesään!

- Afeni

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!