Muut

Amnesia: Memories

Amnesia: Memories on peli, johon tutustuin alkuvuodesta 2021. Pelin pohjalta on tehty myös anime ja mangaa. Tämänhetkiset ficcini pohjautuvat kuitenkin peliin.
 
Ikäraja: K-15
Paritus: Ikki x MC
Kuvaus: Päähahmo viettää tyttöjen iltaa Sawan ja Minen kanssa, kun hän saa puhelun Ikkiltä, joka on yksin kotona.
Ficci on kirjoitettu Horny on May -haasteeseen. 
 
Ikäraja: K-18
Paritus: Ikki x MC
Kuvaus: Ikki on sanonut viettelevänsä päähahmon vuoteeseensa, eikä siihen mene kuin korkeintaan kuukausi. Odottavan aika on kuitenkin joskus pitkä ja voi aiheuttaa paineita.
Ficci on kirjoitettu Horny on May -haasteeseen. 
 
 
Ikäraja: K-15
Paritus: Ikki x MC
Kuvaus: Pitkä ja raskas työpäivä on ohitse. Päähahmo on vaihtamassa arkivaatteet ylleen, kun saa seuraa kahvilan pukuhuoneeseen.
 
 

Harry Potter

Aikoinaan opin Harry Potter -fandomin kautta, mitä fan fiction oikeastaan on. Olin jo kirjoittanut sitä aikaisemmin mutten ollut tiennyt harrastukseni nimeä. Tälle sivulle olen koonnut muutamia Harry Potterista kirjoittamiani tarinoita. En kuitenkaan koe kirjojen pohjalta ficcaamista itselleni luontevaksi, joten Potter-tuotanto on jäänyt vähäiseksi.


Kysymys 

Ikäraja: S
Paritus: Ron x Hermione
Kuvaus: Ronilla on Hermionelle tärkeä kysymys, jonka hän aikoo esittää jouluna Kotikolossa. Ficci on kirjoitettu tilaustyönä nimimerkille Accused.

Pikkujouluaie

Ikäraja: K-11
Paritus: Pansy x Draco
Kuvaus: Pansy Parkinsonilla on suunnitelmia Draco Malfoyn suhteen luihuisten pikkujouluissa. Ficci on kirjoitettu tilaustyönä Anniinalle. 

 

Ikemen Sengoku 

IkeSen on uusimpia fandomeitani, joten siitä olen kirjoittanut verrattain vähän. Peli kuitenkin suorastaan huutaa raapustamaan kuumia ficcejä ihanista sengoku-ajan sotaherroista.
 
Ikäraja: K-18
Paritus: Nobunaga x MC
Kuvaus: Käteni vapisee hieman, kun liikautan omaa go-nappulaani.
”Sano, että halusit hävitä”, Nobunaga sanoo, ja hänen huulilleen kohoaa tuttu vino virnistys.
Ficci on kirjoitettu Horny on May -haasteeseen

Ikäraja: S
Paritus: Yksipuolinen Sasuke x MC, Masamune x MC + Sasuke x OC
Kuvaus: Sasuke on palannut nykyaikaan ilman Maita, joka jäi sengoku-kaudelle Masamunen kanssa. Kohtalo vei heidät 500 vuoden päähän toisistaan mutta niin kuului ollakin.

Naruto

Olin innokas Naruto-fani vuodesta 2004 jonnekin vuoden 2010 tienoille tai ehkä vähän pidemmällekin. Tuona aikana tuli myös julkaistua ficcejä kyseisestä sarjasta. Nyt osa niistä on koottu tälle sivulle.


Punainen aamunkoitto

Ikäraja: K-18
Paritus: Itachi x OC
Kuvaus: Yumen turvallinen ja tavallinen elämä nyrjähtää sijoiltaan, kun hänen kotiinsa tunkeutuu salaperäinen punamustaan kaapuun pukeutunut ninja.


Ikäraja: K-18
Paritus: Itachi x OC, Deidara x OC
Varoitukset: Rumaa kielenkäyttöä, seksiä, väkivaltaa ja kuolemaa
Kuvaus: S on pitänyt huolta, ettei kukaan tunne hänen menneisyyttään. Hän on nuori mutta menestyksekäs salamurhaaja, joka ottaa vastaan ja suorittaa jokaisen toimeksiannon. Eräänä aamuna hän saa vierakseen Akatsukin Sasorin ja Deidaran. Heillä on S:lle uusi toimeksianto, joka kaivaa esille hänen menneisyytensä suurimman haamun ja menetyksen. Toimeksianto: Uchiha Itachi.
 
 
Ikäraja: K-18
Paritus: Itachi x OC, Kakashi x OC
Kuvaus: Kesäloman piti olla paras aikoihin. Lukiolaiset Chiaki ja Mitoki päättävät viettää lomansa matkustelemalla mahdollisimman halvalla. Mitä tapahtuu, kun tyttöjen vuokraama moottoripyörä hajoaa keskellä Ei-mitään?


Pirates of the Caribbean

2000-luvun alkupuolella Pirates of the Caribbean -elokuva(t) oli kova juttu, joten ajauduin myös siitä kirjoittamaan ficcejä.

Karibian kuumat tuulet

Ikäraja: K-18
Paritus: Jack Sparrow x OC
Kuvaus: Ann joutuu liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena herää yllättäen keskeltä merta. Onneksi apu purjehtii paikalle merirosvolaivalla.

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!