Muut

Harry Potter

Aikoinaan opin Harry Potter -fandomin kautta, mitä fan fiction oikeastaan on. Olin jo kirjoittanut sitä aikaisemmin mutten ollut tiennyt harrastukseni nimeä. Tälle sivulle olen koonnut muutamia Harry Potterista kirjoittamiani tarinoita. En kuitenkaan koe kirjojen pohjalta ficcaamista itselleni luontevaksi, joten Potter-tuotanto on jäänyt vähäiseksi.


Kysymys 

Ikäraja: S
Kuvaus: Ronilla on Hermionelle tärkeä kysymys, jonka hän aikoo esittää jouluna Kotikolossa. Ficci on kirjoitettu tilaustyönä nimimerkille Accused.

Pikkujouluaie

Ikäraja: K-11
Kuvaus: Pansy Parkinsonilla on suunnitelmia Draco Malfoyn suhteen luihuisten pikkujouluissa. Ficci on kirjoitettu tilaustyönä Anniinalle. 

 

 

Naruto

Olin innokas Naruto-fani vuodesta 2004 jonnekin vuoden 2010 tienoille tai ehkä vähän pidemmällekin. Tuona aikana tuli myös julkaistua ficcejä kyseisestä sarjasta. Nyt osa niistä on koottu tälle sivulle.


Punainen aamunkoitto

Ikäraja: K-18
Kuvaus: Yumen turvallinen ja tavallinen elämä nyrjähtää sijoiltaan, kun hänen kotiinsa tunkeutuu salaperäinen punamustaan kaapuun pukeutunut ninja.


Ikäraja: K-18
Varoitukset: Rumaa kielenkäyttöä, seksiä, väkivaltaa ja kuolemaa
Kuvaus: S on pitänyt huolta, ettei kukaan tunne hänen menneisyyttään. Hän on nuori mutta menestyksekäs salamurhaaja, joka ottaa vastaan ja suorittaa jokaisen toimeksiannon. Eräänä aamuna hän saa vierakseen Akatsukin Sasorin ja Deidaran. Heillä on S:lle uusi toimeksianto, joka kaivaa esille hänen menneisyytensä suurimman haamun ja menetyksen. Toimeksianto: Uchiha Itachi.
 
Ikäraja: K-18
Kuvaus: Kesäloman piti olla paras aikoihin. Lukiolaiset Chiaki ja Mitoki päättävät viettää lomansa matkustelemalla mahdollisimman halvalla. Mitä tapahtuu, kun tyttöjen vuokraama moottoripyörä hajoaa keskellä Ei-mitään?
 
 Pirates of the Caribbean

2000-luvun alkupuolella Pirates of the Caribbean -elokuva(t) oli kova juttu, joten ajauduin myös siitä kirjoittamaan ficcejä.

Karibian kuumat tuulet

Ikäraja: K-18
Kuvaus: Ann joutuu liikenneonnettomuuteen, jonka seurauksena herää yllättäen keskeltä merta. Onneksi apu purjehtii paikalle merirosvolaivalla.

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!