Final Fantasy VII

Final Fantasy VII:n fanifiktiota. Osa tarinoista perustuu alkuperäiseen kaanonin ja osa uuteen. Alkuperäiseen kaanoniin perustuvien tarinoiden perässä on merkintä: org.Anteeksi (org)

Ikäraja: S
Kuvaus: Lucrecia Crescent ei koskaan pystynyt antamaan Vincent Valentinelle sitä ainoaa asiaa, jota mies olisi kaivannut. 


Ikäraja: K-13
Kuvaus: Tifa viettää pikkujouluja ystäviensä kanssa. Nyt sinä saat hypätä hänen rooliinsa ja kokea illan hänen kauttaan. Kenen kanssa Tifa päätyy yhteen illan päätteeksi? Tarinan loppu riippuu sinun valinnoistasi. Uskallatko pelata? 
 
 

Hitot mistelinoksista (remake)

Ikäraja: K-15
Kuvaus: Avalanche viettää pikkujouluja 7th Heavenissa, ja Jessie tietää, miten show varastetaan.
 
 

Hyvää joulua, Vinnie (org)

Ikäraja: K-15
Kuvaus: Yuffie Kisaragi huomaa saaneensa varsinaisen jouluyllätyksen. Enää pitäisi uskaltaa kertoa siitä myös Vincent Valentinelle, jonka kanssa hän on ehtinyt hetken seurustella.


Hän kosketti minua (remake)  

Ikäraja: K-15
Kuvaus: Seiskasektori on pudonnut, moni on menettänyt henkensä ja Turkit ovat vieneet Aerithin. Tifa on kuitenkin selvinnyt ja on nyt Aerithin kodin kylpyhuoneessa keräämässä itseään kaiken tapahtuneen jälkeen. Ficci on itsenäistä jatkoa ficeille Hän näki enemmän ja Hän tuoksui magnolioille.


Hän näki enemmän (remake)

Ikäraja: K-11
Kuvaus: Tifa ei ole samaa mieltä muiden Avalanchen jäsenien kanssa järjestön toimintametodeista, joten hän poistuu paikalta tuulettamaan tunteitaan. Jalat vievät Kasisektorille, jossa hän törmää sattumalta kukkia myyvään naiseen.


Hän tuoksui magnolioille (remake)

Ikäraja: K-11
Kuvaus: Tifa ja Aerith ovat pudonneet Don Corneon ansasta viemäriin yhdessä Cloudin kanssa. Ryhmä ei pääse etenemään ennen kuin rikkinäinen vesipumppu on korjattu. Kun Cloud jää tarkkailemaan mittareita, tarjoutuu Tifalle ja Aerithille vihdoin hetki keskustella rauhassa. Ficci on itsenäistä jatkoa ficille Hän näki enemmän.


Isoveli? (org)

Ikäraja: S
Kuvaus: Rankan treenin jälkeen Sephiroth löytää jonkun ovensa takaa.


Kaiken jälkeen (org)

Ikäraja: K-13
Kuvaus: Alkuperäisen pelin tapahtumista on kulunut noin 10 vuotta. Tifa pyörittää edelleen 7th Heavenia ja elämä tuntuu jumahtaneelta samalla, kun kaikki hänen ystävänsä ovat menneet eteenpäin. Ystävänpäivän iltana Yuffie kuitenkin onnistuu järjestämään Tifalle yllätyksen. Tämä tarina on julkaistu myös painettuna fanzinena, jonka voit tilata minulta osoitteesta anna[piste]kaija[at]outlook[piste]com. Zinen hinta on 10 € ja sillä katetaan painokulut sekä postitus Suomen sisällä.


Katumus (org)

Ikäraja: K-11
Kuvaus: Shinran sotilas saa huomata, ettei työura olekaan sellainen, jollaiseksi hän on sen haaveissaan kuvitellut.


Kosto (org)

Ikäraja: K-13
Kuvaus: Yuffie Kisaragi on valmis moniin tekoihin Wutain puolesta. Myös tekemään läheistä tuttavuutta Turkien kanssa.


Projekti S. R. (org)

Ikäraja: K-18
Kuvaus: Vincent Valentine haluaisi vain jatkaa elämäänsä samaan aikaan, kun Reeve Tuesti houkuttelee häntä takaisin WRO:n riveihin. Kun Vincent antaa periksi, hän huomaa työskentelevänsä samassa tiimissä Yuffie Kisaragin kanssa.


Ikäraja: K-18
Kuvaus: Vincent Valentine on vihdoin valmis päästämään irti menneisyydestä ja suuntaamaan katseensa kohti tulevaa. Silti hän suostuu auttamaan Reeve Tuestin johtamaan WRO:ta, kun tiedusteluosastolla on henkilöstövajausta. Päätös nykäisee hänet takaisin Deepground-tapauksen selvittelyyn mutta tuo hänen elämäänsä myös jotain, mitä hän ei osannut odottaa: uudenlaisen suhteen Yuffie Kisaragiin.

Huom! Tämä on uudistettu versio vanhasta ficistä. Sisältää kielellisiä korjauksia, muutettuja sivujuonia ja uuden lopun.


Ikäraja: K-18
Varoitukset: Hankalia ihmissuhteita, kiusallisia tilanteita, hävytöntä fanipalvelua, seksiä...
Ajankohta: Dirge of Cerberuksen jälkeen, mutta hyödynnän myös joitain Final Fantasy VII Remaken juttuja. Ei kuitenkaan haittaa lukemista, vaikkei remakea olisi pelannut.
Kuvaus: Tifa ja Cloud elävät arkea Edgessä, joka vaikuttaa vihdoin olevan turvassa nyt, kun Vincent on voittanut Omegan ja Deedgroundin. Pariskunnan elämä ei kuitenkaan ole aivan sitä, mitä Tifa on toivonut. Kun onnea ei saa yhdestä suunnasta, voi tarjous tulla yllättäen muualta.

Huom! Ficci sijoittuu samaan todellisuuteen kuin aiempi ficcini Projekti S. R., josta olen hiljattain editoinut uuden version. Halutessaan tätä ficciä voi lukea rinnakkain Projekti S. R.:n uuden version kanssa, mutta molemmat toimivat myös hyvin itsenäisinä teoksina.

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!