Final Fantasy VII

Final Fantasy VII:n fanifiktiota. Osa tarinoista perustuu alkuperäiseen kaanonin ja osa uuteen. Alkuperäiseen kaanoniin perustuvien tarinoiden perässä on merkintä: org.Anteeksi (org)

Ikäraja: S
Kuvaus: Lucrecia Crescent ei koskaan pystynyt antamaan Vincent Valentinelle sitä ainoaa asiaa, jota mies olisi kaivannut. 


Ikäraja: K-13
Kuvaus: Tifa viettää pikkujouluja ystäviensä kanssa. Nyt sinä saat hypätä hänen rooliinsa ja kokea illan hänen kauttaan. Kenen kanssa Tifa päätyy yhteen illan päätteeksi? Tarinan loppu riippuu sinun valinnoistasi. Uskallatko pelata? 
 
 
Ikäraja: K-18 
Paritus: ReTi
Varoitukset: Rumaa kielenkäyttöä, rivouksia, kyseenalaisia asenteita ja ylipäätään Renon likainen mieli
Kuvaus: Turkit viettävät iltaa 7th Heavenissa, eikä Reno saa taas kerran katsettaan irti Tifan täydellisestä kropasta. Tällä kertaa hän päättää toteuttaa pitkäaikaisen haaveensa ja vihdoin saada haluamansa.
 
Ikäraja: K-15
Paritus: AerTi
Kuvaus: Avalanche on saapunut Costa del Solille ja etsinyt syrjäisen hotellin, jossa levähtää hetken tuskallisen laivamatkan jälkeen. Yuffie karkaa miltei heti naisten yhteisestä huoneesta rannalle, joten Tifa ja Aerith jäävän kahden tuskailemaan hiostavan helteen vuoksi.

Ficci on kirjoitettu Horny on May -haasteeseen.
 
Paritus: Tessie
Kuvaus: Avalanche viettää pikkujouluja 7th Heavenissa, ja Jessie tietää, miten show varastetaan.
 
 

Hyvää joulua, Vinnie (org)

Ikäraja: K-15
Kuvaus: Yuffie Kisaragi huomaa saaneensa varsinaisen jouluyllätyksen. Enää pitäisi uskaltaa kertoa siitä myös Vincent Valentinelle, jonka kanssa hän on ehtinyt hetken seurustella.


Isoveli? (org)

Ikäraja: S
Kuvaus: Rankan treenin jälkeen Sephiroth löytää jonkun ovensa takaa.


Kaiken jälkeen (org)

Ikäraja: K-13
Kuvaus: Alkuperäisen pelin tapahtumista on kulunut noin 10 vuotta. Tifa pyörittää edelleen 7th Heavenia ja elämä tuntuu jumahtaneelta samalla, kun kaikki hänen ystävänsä ovat menneet eteenpäin. Ystävänpäivän iltana Yuffie kuitenkin onnistuu järjestämään Tifalle yllätyksen. Tämä tarina on julkaistu myös painettuna fanzinena, jonka voit tilata minulta osoitteesta anna[piste]kaija[at]outlook[piste]com. Zinen hinta on 10 € ja sillä katetaan painokulut sekä postitus Suomen sisällä.


Katumus (org)

Ikäraja: K-11
Kuvaus: Shinran sotilas saa huomata, ettei työura olekaan sellainen, jollaiseksi hän on sen haaveissaan kuvitellut.


Kosto (org)

Ikäraja: K-13
Kuvaus: Yuffie Kisaragi on valmis moniin tekoihin Wutain puolesta. Myös tekemään läheistä tuttavuutta Turkien kanssa.


Lilja ja magnolia (remake)

Ikäraja: Riippuu ficistä
Paritus: AerTi
Kuvaus: Ficcisarja, joka mukailee Final Fantasy VII Remaken tapahtumia mutta ottaa myös vapauksia tarinan ja sen tulkinnan suhteen. Näkökulmahahmoina Tifa ja Aerith yuri-painotuksella. 

 

Projekti S. R. (org)

Ikäraja: K-18
Paritus: Yuffentine
Kuvaus: Vincent Valentine haluaisi vain jatkaa elämäänsä samaan aikaan, kun Reeve Tuesti houkuttelee häntä takaisin WRO:n riveihin. Kun Vincent antaa periksi, hän huomaa työskentelevänsä samassa tiimissä Yuffie Kisaragin kanssa.


Ikäraja: Riippuu ficistä
Paritukset: Yuffentine & RudTi
Kuvaus: Ficcisarja, joka sijoittuu pääasiassa Final Fantasy VII -kokonaisuuden jälkeiseen aikaan. Lainaa hieman remakesta mutta ottaa asioita huomioon myös alkuperäisestä pelistä. Sisältää useita parituksia. Tarinat ovat toisilleen rinnakkaisia ja kulkevat limittäin ja lomittain yhteistä matkaa.Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!