Final Fantasy XII

Final Fantasy XII -peliin pohjautuvia fanifiktiotarinoita. Osa on jo vuosien takaa, mutta olen halunnut nostaa tänne merkittävimmät peliin liittyvät teokseni esille.
Ikäraja: K-18
Kuvaus: Fran ja Balthier ovat selvinneet pudonneelta Bahamutilta takaisin Balfonheimin satamaan. Arki asettuu uomiinsa mutta uuden seikkailun kaipuu ei jätä Balthieria rauhaan. Ficci on itsenäistä jatkoa ficeille Metsän tytär, Rakasta minua nyt ja Kivien legenda. Ajallisesti ficci sijoittuu Bahamutin putoamisen ja Final Fantasy XII:n loppuvideon väliin.
 

Hyvästit

Ikäraja: S
Kuvaus: Hurdy on lähdössä kohti oman elämänsä seikkailua.

Kivien legenda

Ikäraja: K-18
Kuvaus: Balthier on saanut loistavan ajatuksen. Hän päättää murtautua Rabanastren kuninkaallisen linnan aarrekammioon yhdessä partnerinsa Franin kanssa. Itsenäistä jatkoa ficeille Metsän tytär ja Rakasta minua nyt.

Kuumotus

Ikäraja: K-15
Kuvaus: Baschilla on yllättäviä vaikeuksia, kun matkalaiset pysähtyvät lepäämään ja peseytymään Phonin rannikolla.

Lupaus toivosta

Ikäraja: K-13
Kuvaus: Vayne Solidor ja Cidolfus Bunansa suunnittelevat retkeä Giruveganin suuntaan, mutta ymmärtävät, ettei sinne pääse yksin tieteen keinoin. Samaan aikaan hovimaagi Feline Pearl painii yksityiselämän ja työn yhteen sovittamisen kanssa yrittäen selvitä Archadesin hovin vähintäänkin kierossa maailmassa. Miten nämä kaksi asiaa liittyvät toisiinsa?

Metsän tytär

Ikäraja: K-15
Kuvaus: Tarina Franin menneisyydestä, kun hän vielä asui Golmoren viidakossa sisartensa kanssa.

Palvelija

Ikäraja: S
Kuvaus: Baschin ajatuksia pelin tapahtumien jälkeen

Rakasta minua nyt...

Ikäraja: K-18
Kuvaus: Fran ja Balthier kohtaavat ensimmäisen kerran Balfonheimin sataman yössä. Kohtaamisesta alkaa suurempi seikkailu kuin kumpikaan osaa odottaa. Ficci on itsenäistä jatkoa Metsän tyttärelle.


Something Even More Valuable

Rating: PG-13
Summary: It’s the darkest day of the year and four sky pirates are searching for a treasure in the northern parts of Ivalice. They will find something that change their way of thinking.

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!