Kaiken jälkeen: 3. välinäytös

Kaiken jälkeen on alkuperäisen Final Fantasy VII -pelin pohjalta kirjoitettu fanzine, josta olen teettänyt myös pienen fyysisen painoksen. Zinen oli tarkoitus tulla taidekujamyyntiin vuonna 2020, mutta koronan takia ei taidekujailu kuitenkaan ole onnistunut.

Mikäli haluat oman fyysisen kappaleen, voit tilata sen minulta sähköpostitse: anna[piste]kaija[at]outlook[piste]com.

Zinen hinta on 10 €.

Hinnalla katetaan painokustannukset sekä postitus Suomen sisällä.

Ikäraja: K-13
Kuvaus: Alkuperäisen pelin tapahtumista on kulunut noin 10 vuotta. Tifa pyörittää edelleen 7th Heavenia ja elämä tuntuu jumahtaneelta samalla, kun kaikki hänen ystävänsä ovat menneet eteenpäin. Ystävänpäivän iltana Yuffie kuitenkin onnistuu järjestämään Tifalle yllätyksen.
3. välinäytös


Tifa puisteli päätään, ja Yuffie loi häneen uteliaan katseen. Totta kai Yuffie olisi halunnut tietää, missä Tifan ajatukset juuri nyt harhailivat, mutta jotkin tarinat oli parempi säilyttää omassa sydämessään ja vain siellä.

”Onnistuin selvästi herättämään kiinnostuksesi”, Yuffie sanoi, eikä Tifalla ollut aavistustakaan, mistä tyttö puhui. Hän oli yhtä pihalla Yuffien kommenteista kuin ninjaprinsessa hänen muistoistaan. Tifa ei aikonut muistuttaa Yuffieta illasta, jona tyttö oli hiippaillut paikalle väärään aikaan. Kaikki tuo oli mennyttä eikä sitä kannattanut kaivella.

Mutta voi olla jotain muuta, ei sinua ole tarkoitettu olemaan yksin. 

Tifa ei ollut varma, kumpusiko ajatus hänen omasta mielestään, Yuffien höpinöistä vai jostain syvemmältä. Kenties elämänvirrasta asti. Aina toisinaan hänestä tuntui, että heidän elämiään ohjailtiin. Joku kuiski korvaan ja tyrkkäsi kevyesti oikeaan suuntaan. Ajatus oli toki naurettava, mutta samaan aikaan se lämmitti sydäntä. Tifa halusi uskoa, ettei kaikkea ollut menetetty vaan jonkinlainen yhteys oli jäänyt.

”Huhuu, mitä sinä oikein mietit?” Yuffie kysyi ja heilautti kättään Tifan silmien tasalla.

”Aerithia”, Tifa sanoi ajattelematta ja läiskäisi saman tien käden suulleen.

Yuffien kasvoille levisi virnistys ja hänen silmänsä tuikahtivat.

”Tuli heti mieleen ihan uskomaton juttu yhteiseltä matkaltamme”, hän sanoi.

Tifan vatsassa muljahti. Se, mitä oli tapahtunut Gold Saucerissa oli hänen yksityinen, lämmin muistonsa Aerithista.

”Tiesitkö, että minä olen pussannut Aerithia?” Yuffie kuitenkin kysyi.

Tifa oli ollut juuri aikeissa nostaa kupin huulilleen salatakseen kiusaantuneisuutensa, mutta nyt hänen oli pakko laskea se uudelleen. Anteeksi mitä? Myös Yuffie oli… suudellut Aerithia? Jotenkin Tifa oli ajatellut, että hänen ja Aerithin välillä tapahtunut oli ollut ainutlaatuista, mutta vaikutti siltä, että Aerith oli onnistunut koskettamaan heitä kaikkia… vain eri tavalla kuin Tifa oli kuvitellut.

”No, älä nyt näytä noin järkyttyneeltä! Se oli ihan hervoton tilanne Costa del Solilla.”

Tifa nielaisi.

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!