Punainen aamunkoitto: Epilogi

Punainen aamunkoitto

Epilogi


Hiki valui pitkin Yumen otsaa, mutta hän ei voinut olla hymyilemättä. Hän oli täysin uupunut, mutta silti äärettömän onnellinen, kun lapsenpäästäjä nosti toisen pienistä mustatukkaisista taaperoista hänen syliinsä. Vauva oli kiedottu kapaloon, mutta tämän kasvot olivat yhä osittain veriset ja aivan kurttuiset kiukkuisesta itkusta.

Yume pyyhkäisi enimmät veret hellästi pois pienen pojan kasvoilta. Tämän huulet alkoivat välittömästi hamuilla hänen sormiaan tuntiessaan niiden kosketuksen. Tyttö naurahti hiljaa ja silitti pojan poskea.
”Nyt jo nälkäinen, Minku-chan?” hän hymähti. Vaikka häntä väsytti, hän siirsi jo valmiiksi aukinaisen paitansa pois rinnan tieltä ja otti paremman otteen lapsesta. Tämän pienet sormet puristivat saman tien rintaa ja huulet etsivät nänniä innokkaasti. Pian ne löysivätkin kohteensa, ja ensimmäinen imaisu sai Yumen hymyilemään vielä leveämmin.

”Minku?” pehmeä miehen ääni kysyi. Itachi hapuili sängyn reunaa ja istahti sille pieni käärö sylissään. Yume hymyili miehelle, vaikka tiesi, ettei tämä voinut nähdä hänen ilmettään.
”Sopivampaa nimeä ei olisikaan”, tyttö vastasi. ”Se sopii yhteen Mikoton kanssa ja kertoo, kuka hänen isänsä on.”

Itachi hymyili Yumelle takaisin. Mies piteli pientä tyttöä hellästi sylissään ja otti lapsenpäästäjän kehotuksesta lämpöisen pullon vastaan. Vanha nainen joutui auttamaan miestä, mutta pian Mikoto jo imi maitoa pullosta yhtä innokkaana kuin veljensä heidän äitinsä rinnoilla. Yume ei tiennyt, mihin suuntaan hänen olisi pitänyt katsoa. Minkun mustat hiukset olivat märät, mutta silti hassusti pörhöllä. Ne tuntuivat karheilta sormia vasten. Pojan silmät olivat kiinni ja tämä hädin tuskin muisti hengittää imiessään maitoa. Mikä ahmatti.

Toisaalta Yume vilkuili koko ajan Itachia, joka syötti Mikotoa pullolla. Miehen kasvoilla oli hellä ilme ja tämän silmät olivat nauliutuneet tyttöön, vaikka ne eivät voineetkaan nähdä mitään. Oli sääli, ettei Itachi ollut ehtinyt nähdä lapsiaan, mutta tärkeämpää kuitenkin oli, että mies oli elossa.

He olivat kaikki elossa.

Ei kommentteja

Kiitos palautteestasi!